Kiinteistöjen Sähkötyöt Vantaa

Kiinteistöjen sähköistykset Etelä-Suomessa

Kiinteistöjen sähköistykset on turvallista teettää ammattilaisella. Pienet korjaukset voi tehdä itse, mutta Tukes:in hyväksymä sähkömies saa luvanvaraisesti tehdä kaikki kodin sähkötyöt. Sähkötyöt vaativat osaamista ja ammattitaitoa.

Toteutamme kaikki sähkötyöt keittiösähköasennuksista ja erilaisista pistoke-, katkaisin- ja kytkinasennuksista aina vaativiin saneeraustoimenpiteisiin.

Sähkötyöt sisällä

Kaikki taloudet, osaa loma-asuntoja lukuun ottamatta, ovat sähköistettyjä. Lattialämmitys, sähköpatterit, ilmastointi, liedet ja sähkölaitteet toimivat sähköllä. Sähkömies hoitaa pienet sähköviat ja isommat sähköistykset saneeraus ja uudisrakennuskohteisiin. Sähköä tarvitaan toimivaan talotekniikkaan, jossa ammattimies on kullan arvoinen. 

Sähkötyöt ulkona

Ulkotilojen sähköistyksissä hoidamme mm. valaistukset, sähkökaappien ulosviennin saneerauskohteissa, korjauskohteiden lisäsähköistykset esim. laajennuksissa, ja paljon paljon muuta.

Sähkösaneeraukset

Sähkösaneeraus on aina yksi isotöisimmistä ja vaativimmista sähkötöistä, ja se suoritetaan monesti osana suurempaa perusparannusprojektia tai muuta vastaavaa prosessia. Siksi kannattaakin valita työn tekijäksi luotettava sähköurakoitsija. Me Sähköpalvelu Salossa teemme sähkösaneeraukset ammattitaidolla ja uusinta saneerausalan tietoutta käyttäen.

Huoltotyöt ja sähkökorjaukset

Tiesitkö että huolto pidentää sähköjärjestelmiesi ja -laitteidesi elinikää ja parantaa merkittävästi myös sähköturvallisuutta. Suoritamme myös kaikenlaiset sähköön liittyvät korjaustoimenpiteet nopeasti.

SOITA TAI PYYDÄ ILMAINEN ARVIOKÄYNTI.

Sähköpalvelu Salo

Jani Salo 
Puh. 041 5035172
sahkopalvelusalo@gmail.com
Peltokulma 4 C
01690 Vantaa
» Siirry karttaan